O le poto masani ile tausiga ole pamu vai!

O le vai malulu o loʻo faʻaaogaina i lena taimi o le vai mama, faʻafefiloi ma se vaega itiiti o le fafie ava malosi i le tele e puipuia ai le malulu. u'amea, e masani ona tafe agai i luga ma ulu atu i le vaega pito i luga o le radiator.After cooling, o le vai malulu e masani ona goto i le pito i lalo o le radiator ma ulu atu i le vaega pito i lalo o le cylinder.Using lenei thermosiphon mataupu faavae, o le galuega cooling e toetoe lava a le mafai. Ae e le'i umi ae fa'aopoopo pamu i le fa'amalo e fa'avave ai le tafe o le vai malulu.

O pamu centrifugal e masani ona faʻaaogaina i totonu o le faʻaogaina o masini faʻaonaponei. le afi.O le pamu vai faʻapipiʻi i le pito i luga o le afi e faigofie ile cavitation.E tusa lava po o fea le pamu, o le tele o le vai e matua tele. vai i le leai o se mea ma e tusa ma le 12,000 L/h i le saoasaoa maualuga.

E tusa ai ma le olaga tautua, o le suiga tele i le mamanu o le pamu o le foliga mai o le faʻamaufaʻailoga sima i nai tausaga talu ai. Faʻatusatusa i le paʻu poʻo le paʻu paʻu faʻamaufaʻailoga na faʻaaogaina muamua, o faʻamaufaʻailoga sima e sili atu ona faʻaofuofu, ae e faigofie foi i le maosi vaega faigata i totonu o le vai malulu.E ui ina ia mafai ona puipuia le toilalo o le pamu ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o le mamanu, ae e oʻo mai i le taimi nei e leai se faʻamautinoaga e le o se faʻafitauli le pamu faʻamaufaʻailoga. o le a fufulu ese le tauaveina.


Taimi meli: Iuni-24-2021