Eseesega i le va o le loli Saina & loli mai fafo

O le fa’aleleia atili o le tulaga o ta’avale a le atunu’u, ua amata ai ona fa’amaualuga le to’atele o tagata, ona ua manatu e le’o tele le va i le va o ta’avale a le atunu’u ma ta’avale mai fafo, ma ua fa’apea mai fo’i nisi, o ta’avale maualuluga i totonu o le atunu’u i aso nei, ua uma ona i ai le tulaga o lo’o fa’aulufale mai. loli, e moni ea?

 

Fa'aoga lelei upu, fai mai foi uo, o le loli i totonu o le atunuu na matua alualu i luma i le tulaga lelei i le tele o tausaga, a itiiti mai i luga o le faatulagaga ma le faaulufale mai o le loli e le leaga pe o le a le maualuga o le mafanafana e lava le maualuga, o le tele o loli ma nofoa kalama, faatasi ai ma le galuega tauave o le vevela ma le ea, o le taumalulu e le malulu, ea mafanafana, nofo i totonu o le taavale e le mafai ona steamer.Safety atamai e matua maualuga foi, lapataiga o le alu ese, adaptive cruise, braking toaga, ma isi, ua avea lemu ma tulaga masani, aemaise lava i le salalau atu o le AMT, o le aveina o loli i totonu o le atunuu ua le toe vaivai e pei ona masani ai.

 

Faʻatasi ma le solofanua maualuga lauiloa i le tele o tausaga talu ai, mai le 500 i le 540 i le 600 horsepower, o loʻo faʻamaeʻaina e loli i totonu o le atunuʻu le oso i luga o le solofanua maualuga, o le taliaina e le tagata o loʻo i ai nei o faʻataʻitaʻiga solofanua maualuga e sili atu ma sili atu le maualuga, faʻataʻitaʻiga solofanua maualuga e tamoe vave ma sefe suauu. ua iloa lelei.

 

Auaunaga foi e le tatau ona fai atu, i luga o vaega taua o le loli suauu suiga mai le 50000 i le 80000 i le 100000, 120000, e le tatau i tagata faaaoga ona popole e uiga i le tele ma sili atu, o le faamautinoaga lelei i le universiade fuafuaina le ola tuutuuga, faamaoniga, sinotruk, ae o loʻo tuʻuina atu foi i luma le manatu o le "leai se paka" auaunaga, e pei ona taʻua, o taavale i totonu o le atunuʻu i le faʻatulagaina, faʻamafanafanaga, saogalemu, auaunaga ma faʻaulufale mai toetoe lava flush.

 

Ae fai mai uo kata o loʻo i ai se va i le va o loli i totonu o le atunuʻu ma loli mai fafo, ae o le mea sili ona taua. O le loli a le atunuʻu i le 3 tausaga, o le auai, faʻatuatuaina ma isi mea e mafai ona lelei, pe a uma le 3 tausaga, o le a faʻaalia le faatinoga. fuli i lalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se taavale mamafa mai fafo e faimalaga i le 300000 kilomita i le tausaga e leai se faʻafitauli, ma le 5 tausaga i lea tausaga 300000 e mafai lava ona tamoe, ae o le loli a le fale e le mafai, e toetoe lava a 300000 km, o le tausaga muamua i le lona lua. tausaga e mautinoa lava e le mafai ona sola ese, o lea mo le tolu tausaga i se sili atu le alu faigofie ma, faʻaaoga le taavale mo se taimi umi, o le va i le va o le lotoifale ma taavale mai fafo ma tetele, tetele.

 

O mafuaʻaga o le va o: muamua, o le olaga o vaega e ese.pamu vai afi afie ese foi .O vaega sili ona lelei o le lalolagi o loʻo faʻaaogaina i totonu o taavale faʻaulufale mai e sili atu le faʻatuatuaina o le taʻavale atoa. O le lona lua e mai le faagasologa atoa ma le gaosiga o le gaosiga o loli faʻaulufaleina mai i le maeʻa ai o le selau tausaga o le faʻaputuina e sili atu le lelei nai lo taavale i totonu. fai mai o le selau tausaga o le faaputuputuina o tagata ma loli i totonu o le atunuu mo le tele o tausaga e puʻe, o le va e faʻamoemoe, iloa le va, saili le le lava e faʻaleleia, faʻaitiitia le va i le va o le taʻavale mai fafo, e i ai se aso o le a tutusa le taavale a le atunuu. e pei o le tulaga tau taavale mai fafo.


Taimi meli: Iuni-23-2021