E fa'afefea ona va'ava'ai i le pamu vai ta'amilomilo

O pamu vai o se vaega autu o le masini malulu taavale, o le afi o le a emit le tele o le vevela i le afi afi, o le cooling system o le a siitia atu nei vevela e ala i le taamilosaga malulu i isi vaega o le tino mo le malulu lelei, ona o le pamu vai. o le faʻalauiloaina o le faʻaauau pea o le taʻavale o le coolant.Water pump o se vaega o le taimi umi faʻagaioiga, pe afai o le faʻaleagaina e noatia e matua aʻafia ai le taʻavale masani o le taavale, ona faʻafefea lea ona toe faʻaleleia i le olaga i aso faisoo?

Afai ua faaletonu le pamu o le taavale pe ua faaleagaina i le faaaogaina, e mafai ona faia le asiasiga ma le toe faaleleia.

1. Siaki pe o le pamu tino ma le pulley ua masaesae ma faaleagaina, ma sui pe a talafeagai.Siaki pe o le pamu pamu ua punou, o le ua o le tikeri o le ofu, o le filo pito o le ua ua faaleagaina. Siaki pe o le lau i luga o le impeller ua gau ma pe e matuia tele le ofuina o le pu.Afai e sili atu i le tapulaʻa o le faʻaogaina, sui i se mea fou. Siaki le ofuina o le paʻu ma fua le kilia o le faʻamau i se laulau.Afai e sili atu i le 0.10mm, e tatau ona sui le faʻamau i se mea fou.

2. A maeʻa ona ave i fafo le pamu, e mafai ona pala i le faʻasologa. A maeʻa le faʻaleagaina, e tatau ona faʻamamaina vaega, ona siaki lea o le tasi ma le tasi e vaʻai pe iai ni taʻavale, faʻaleagaina ma ofuina ma isi faʻaletonu.Afai ei ai ni faaletonu matuia, e tatau ona sui.

3. Fa'amaufa'ailoga vai ma le toe fa'aleleia o nofoa: fa'amaufa'ailoga vai e pei o le fa'alavalava, e mafai ona fa'aiila i le ie emery, e pei o le ofuina e tatau ona sui; Afai ei ai ni maosiosia mata'utia i luga o le nofoa fa'amaufa'ailoga vai, toe fa'aleleia i se va'alele po'o luga ole lathe. .Suia le faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga vai fou i le taimi o le toe faʻaleleia.

4. O le tino pamu o loʻo i ai le faʻaleleia o le uelo faʻatagaina: umi i totonu o le 3Omm, aua le faʻalauteleina i le taʻei o le nofoa nofoa; Ma o le ulu o le paʻu o loʻo faʻaaogaina ma se vaega gau gau; 'au e le tatau ona sili atu i le 0.05mm, a le o lea e tatau ona sui. E tatau ona sui le faaleagaina o le Impeller. O le pamu vai e tatau ona suitulaga pe toe faaleleia lima.

5. Siaki pe fe'avea'i fe'avea'i o le pamu vai po'o le leo fa'aletonu.Afai ei ai se faʻafitauli i le paʻu, e tatau ona sui.

6. A maeʻa ona faʻapipiʻi le pamu, liliu i le lima, ma o le pamu pamu e tatau ona saʻoloto mai le gaogao ma le impeller ma le pamu atigi e tatau ona saʻoloto mai le solo. aveese.

Fa'amatalaga fai laiti: afai e le manuia le pamu, o le a le mafai e le coolant ona o'o atu i le nofoaga e fetaui, o lona faatinoga o le a le lelei ona taʻalo, ma iu ai ina aʻafia ai le galuega a le afi. pamu.

 


Taimi meli: Me-24-2021