O le averesi saoasaoa o le uta atoa e sili atu i le 80, ma o le faʻaaogaina o suauu o Duff XG loli mamafa + taʻavale e naʻo le 22.25 lita i le 100 kilomita.

Duff xg + truck o le taʻavale faʻataʻitaʻiga ma le tele o le taʻavale ma le faʻatulagaina sili ona matagofie i le augatupulaga fou o loli Duff.O le ta'avale fu'a lea o le ituaiga Duff i aso nei ma e iai fo'i sona sao taua i fa'ata'ita'iga ta'avale uma a Europa.E uiga i le xg + lenei taavale, o le mea moni, ua matou lolomiina foi le tele o ata moni ma faʻamatalaga folasaga i luga o fesoʻotaʻiga taʻavale pisinisi a Tijia.Ou te talitonu o tagata faitau uma e masani lelei i lenei taavale.

 

Talu ai nei, na faia ai e le aufaasālalau 40ton loli mai Polani se suʻega saʻo o le suauʻu suauʻu i luga o le fuʻa a Duff xg + faʻatasi ai ma le fesoasoani a le Suiselani AIC faʻatau suauʻu mita mita.O le a le maualalo e mafai e lenei taʻavale fuʻa ma le tele o tekinolosi uliuli ona faʻaitiitia le faʻaaogaina o suauu?O le ae iloa pe a e vaʻai i le faaiuga o le tusiga.

 

O le augatupulaga fou o Duff xg + e faʻaaogaina le tele o mamanu faʻafefe matagi i fafo atu o le taʻavale.E ui lava e foliga mai o se loli Flathead masani, ma e le faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e teteʻe i le matagi, o faʻamatalaga uma e vaneina moni lava.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le piʻo o le taʻavale e sili atu le malie, ma o le tele o faʻataʻitaʻiga arc e faʻafeiloaʻi i totonu o le taualuga, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻafefe o le matagi aʻo tausia le faʻamatalaga o le taʻavale.O le togafitiga i luga ua sili atu foi ona faʻamamaina, faʻaititia le viscous teteʻe o le tafe o le ea.

 

O le fa'ata fa'aeletoroni o se fa'atulagaga masani, ma o le xg + o lo'o fa'apipi'iina fo'i ma se mea pu'eata pito i luma tauaso e pei o tulaga masani.Ae ui i lea, ona o le le lava o chip i le taimi nei, o le tele o xg + tiliva e faʻaagaga naʻo le faʻata eletise eletise ma lona lau.O le faiga lava ia e le o maua, ma e mana'omia ni fa'ata i tua e fesoasoani ai.

 

O moli ulu o le LED e faʻaaogaina se mamanu curvature tele, lea e tuʻufaʻatasia ma le taʻavale taʻavale, ma fesoasoani foi e faʻaitiitia le faʻafefe o le matagi.E le gata i lea, o moli a le Duff o loʻo tuʻuina atu e fai ma meafaigaluega masani, aʻo moli moli o le Volvo ma isi ituaiga e manaʻomia ona filifilia i Europa.

 

I lalo o le chassis, na mamanuina foi e Duff se pusa puipui aerodynamic ma ni pu laiti mo le tafe o le ea i luga, lea na faatumulia ai le vaega le lelei o le mamafa i lalo o le taavale.I le tasi itu, o le ipu puipui e mafai ona sili atu le sologa lelei o le ea, i le isi itu, e faia foi se sao i le puipuia o vaega o le eletise.

 

E le gata i lea, o le sakete atoa o le itu e fesoasoani foi i le tafe o le ea, ma amanaia lona lava faatinoga vaaia.I lalo o le ufiufi, i lalo o le faʻailoga uili ma luga aʻe o le pito i luga, na mamanuina e Duff se faʻaopoopoga paʻu uliuli e taʻitaʻia ai le ea.

 

O le radar itu a Duff ua mamanuina i le pito i tua o le sakete pito ma luma o le uili pito i tua.I lenei auala, e tasi le radar e mafai ona ufiufi uma vaega tauaso i le itu.Ma o le tele o le atigi radar e laʻititi foi, lea e fesoasoani i le faʻaleleia o le faʻatinoga o le matagi.

 

Ua mamanuina se ea deflector i le itu i totonu o le uili faaofuofu i tua atu o le uili pito i luma, ma o le laina pito i luga e faia se sao i le puleaina o le ea tafe.

 

O le faʻatulagaina o uili pito i tua e sili atu le malie.E ui lava o le taavale atoa e faʻaaogaina uili alumini mama, na mamanuina foi e Duff se ufiufi puipui faʻapipiʻi alumini e faʻavae i luga o uili uili tua.Na faailoa mai e Duff o lenei ufiufi puipui ua matua faaleleia atili ai le faatinoga o le aerodynamic o le taavale, ae ou te lagona i taimi uma o ona foliga e foliga taufaafefe.

 

Xg+ urea tane ua mamanuina i tua o le uili faaofuofu o le uili pito i luma agavale, oomi le tino i lalo o le taavale, ma na o le pulou faatumu lanumoana e aliali mai.O lenei mamanu e fa'aogaina ai le avanoa avanoa i lalo o le vaega fa'alautele pe a uma ona fa'alautele le ta'avale, ma e mafai ona fa'apipi'i isi masini i le itu o le ta'avale.I le taimi lava e tasi, e mafai foi e le tane urea ona faʻaogaina le vevela vevela i totonu o le afi afi e faʻamafanafana ma faʻaitiitia ai le faʻalavelaveina o le urea crystallization.O lo'o iai fo'i se avanoa fa'apea i tua o le fa'ailoga uili o le uili taumatau pito i luma.E mafai e tagata fa'aoga ona filifili e fa'apipi'i se tane vai iina mo le fufuluina o lima pe inu.

 

 

O lenei ta'avale fa'ata'ita'i e fa'aaogaina le 480hp, 2500 nm version o le afi peka mx-13, lea e fetaui ma le 12 Speed ​​ZF traxon transmission.O le augatupulaga fou o Duff trucks ua sili ona lelei le piston ma le afi o le afi, faʻatasi ma le faʻamaonia o le traxon gearbox ma le 2.21 speed ratio rear axle, o le lelei o le filifili eletise e matua lelei lava.Faʻapipiʻiina i le maualuga o le faʻamalieina o le pamu vai, o le faʻamau, faʻamalosi, faʻamaufaʻailoga vai ma le tino pamu o vaega OE.

 

O loʻo i ai se faʻaopoopoga vaega i lalo o le faitotoʻa e afifi ai nofoaga uma sei vagana ai le laasaga muamua e faʻaitiitia ai le matagi o le taavale.

 

E leai se mea e manaʻomia e faʻamatalaina atili e uiga i totonu.LCD dashboard, multimedia screen tele, ultra wide sleeper ma isi fetuutuunaiga o loʻo avanoa, ma e mafai foi ona filifilia le moe eletise ma isi faʻamafanafanaga.O le vaega muamua lava o Oka.

 

O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina le Schmitz Trailer na tuʻuina atu e le uluai fale gaosi oloa a Duff, e aunoa ma se pusa aerodynamic, ma o le suʻega e sili atu ona saʻo.

 

O le taavale toso ua faʻapipiʻiina i se tane vai mo le faʻatusatusaina o le mamafa, ma o le taʻavale atoa o loʻo tumu atoa.

 

Ole auala ole su'ega e masani ona ui atu ile A2 ma le A8 auala i Polani.Ole umi ole vaega ole su'ega ole 275 kilomita, e aofia ai luga, lalo ma tulaga laugatasi.I le taimi o le suʻega, o le eco power mode a Duff on-board computer e masani ona faʻaaogaina, lea o le a faʻatapulaʻaina ai le saoasaoa o le folau i le 85km / h.I le vaitaimi lea, sa iai fo'i le fa'auilavea a le lima e fa'avave i le 90km/h ma le lima.

 

O le ta'iala fa'atonutonu o le fa'asalalauga o le aloese lea mai le fa'asolo i lalo.O le a ave le fa'amuamua i le sifi i luga ma fa'atumauina le saoasaoa o le afi i le maualalo e mafai ai.I le eco mode, o le saoasaoa o le taʻavale i le 85 km / h e naʻo le 1000 rpm, ma o le a maualalo i le 900 RPM pe a alu i lalo i luga o se tamaʻi malifa.I vaega a'e a'e, o le a taumafai fo'i le atigipusa e fa'aitiitia le sifi i lalo, ma o le tele o taimi e fa'agaioi i le 11 ma le 12.

 

Va'aiga fa'amatalaga o uta axle ta'avale

 

O le i ai o le Duff's on-board intelligent cruise control system e matua faigofie lava ona iloa.E masani ona fesuia'i i le faiga o taxi i lalo o le a'ega, ma fa'aputu ai le saoasaoa e fa'atopetope i luga a'o le'i alu a'e i luga e fa'afetaui ai le saosaoa o le pa'u ona o le a'ega.I luga o le auala mafolafola, e faigata ona galue lenei faiga faʻatautaia, lea e faigofie mo le avetaavale e pulea lelei.E le gata i lea, o le faʻaumiumi o le taʻavale e manaʻomia ai le faʻalauteleina o le uili o le taʻavale.O le uili o le taʻavale e oʻo atu i le 4 mita, ma o le umi o le uili e aumaia ai le mautu lelei o le taʻavale.

 

Ole vaega ole su'ega ole 275.14 kilomita ile aofa'i, fa'atasi ai ma le saoasaoa ole 82.7 kilomita ile itula ma le aofa'i ole fa'aaogaina ole 61.2 lita ole suauu.E tusa ai ma le tau o le flowmeter, o le averesi suauu taumafaina o le taavale e 22.25 lita i le selau kilomita.Ae ui i lea, o lenei tau o loʻo faʻapitoa i le vaega o le vaʻavaʻa maualuga, lea e maualuga tele le saoasaoa o le saoasaoa.E oo lava i vaega aʻe, o le maualuga o le suauu e na o le 23.5 lita.

 

Fa'atusatusa i le Scania super 500 s Truck na fa'ata'ita'iina muamua i luga o le auala lava lea e tasi, o lona fa'aaogaina o le suauu e 21.6 lita i le 100 kilomita.Mai lenei manatu, Duff xg + e matua lelei lava i le sefeina o suauu.Faʻatasi ai ma lona faʻapipiʻi tele o le taʻavale, faʻamafanafanaga sili ona lelei ma faʻaogaina tekinolosi, e le o se mea e ofo ai le faʻatupulaia o ana faʻatau i Europa.


Taimi meli: Iul-28-2022