Faatasi ai ma se tupe teufaafaigaluega e sili atu i le 3.8 piliona yuan, o le a le pine ae faia ni loli mamafa Mercedes-benz i Saina.

I le feagai ai ma suiga fou i le tulaga o le tamaoaiga o le lalolagi, na ausia e Foton Motor ma Daimler se felagolagomai i luga o le localization o Mercedes-Benz loli mamafa i le vaai atu i avanoa atinae o le maketi o taavale faapisinisi i totonu o le atunuu ma le maualuga-maualuga taavale loli maketi i totonu. Saina.

 

I le aso 2 o Tesema, na faʻasalalau faʻatasi ai e Daimler Trucks ag ma Beiqi Foton Motor Co., LTD o le a latou faʻatupeina le 3.8 piliona yuan e gaosia ma faʻatau atu Mercedes-Benz loli mamafa i Saina.O le taʻavale mamafa fou o le a gaosia e le kamupani faʻatasi a kamupani e lua, Beijing Foton Daimler Automobile Co. LTD.

 

[Kiliki e matamata i le faʻamatalaga ata]

 

O loʻo malamalama o Mercedes-Benz loli mamafa mo le maketi a Saina ma tagata faʻatau e fetaui, o le a tu i Beijing Huairou, aemaise lava mo le maketi o loli maualuga a Saina.O le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga fou ua fuafua e amata i le lua tausaga i le fale loli fou.

 

I le taimi nei, o le a faʻaauau pea ona faʻaulufaleina mai e Daimler Trucks isi faʻataʻitaʻiga mai lana Mercedes-Benz Truck portfolio i le maketi Saina ma faʻatau atu e ala i ana faʻatau oloa o loʻo i ai nei ma auala faʻatau saʻo.

 

O faʻamatalaga lautele o loʻo faʻaalia ai Foton Daimler o Daimler Truck ma Foton Motor i le 2012 ma le 50: Aoman ETX, Aoman GTL, Aoman EST, Aoman EST-A faʻasologa e fa, e aofia ai le taʻavale, loli, taʻavale lapisi, ituaiga uma o taavale faʻapitoa ma isi mea e sili atu nai lo 200 ituaiga.

 

I le kuata muamua e tolu o lenei tausaga, na faʻatau atu ai e Fukuda le tusa ma le 100,000 loli, toeititi 60% mai le tausaga na muamua atu, e tusa ai ma faʻamatalaga aloaia.Mai Ianuari ia Novema i le tausaga nei, o loʻo faʻatau atu auman loli mamafa e tusa ma le 120,000 iunite, faʻaletausaga faʻatupulaia o le 55%.

 

Suʻesuʻega o le alamanuia e pei o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o pisinisi a Saina, o vaʻa tetele ma le faʻateleina o le aofaʻi o tagata faʻatau pisinisi, o manaʻoga o tagata faʻaoga faʻaleleia le faʻaleleia o kata mamafa e faʻavavevave ai le faʻaleleia o fausaga fale gaosi oloa i Saina, maualuga, maualalo carbon technology, taʻitaʻia oloa. O le taamilosaga atoa o le olaga o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga ma le pulega e avea ma atinaʻe, o mea o loʻo i luga o le mercedes-benz localization o le loli mamafa na faʻavaeina.

 

O loʻo faʻamalamalamaina i le 2019, na oʻo atu i le 1.1 miliona iunite faʻatau oloa a Saina, ma o loʻo faʻamoemoeina i le 2020, o le maketi a Saina o le a sili atu ma le afa o le faʻatau atu o loli i le lalolagi.E le gata i lea, o Bernd Heid, o se paaga i McKinsey, le kamupani faufautua, o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 1.5 miliona iunite faʻaletausaga taʻavale i Saina i lenei tausaga, i luga ole 200,000 iunite mai le tausaga talu ai, e ui i le aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19.

 

O lo'o fa'auluina e le maketi le localization?

 

Na lipotia mai e le nusipepa Siamani Handelsblatt e faapea, na faailoa e Daimler lana fuafuaga e gaosia Mercedes-benz loli mamafa i Saina i le amataga o le 2016, ae atonu na taofia ona o suiga o tagata faigaluega ma isi mafuaaga.I le aso 4 o Novema o le tausaga nei, na fa'ailoa mai ai e le Foton Motor e faapea o Beiqi Foton o le a tu'uina atu le fale gaosi masini mamafa huairou ma meafaigaluega ma isi aseta fa'atatau i Foton Daimler i le tau o le 1.097 piliona yuan.

 

O loʻo malamalama o le loli mamafa a Saina o loʻo faʻaaogaina tele i le tulaga o felauaiga faʻatau ma faufale inisinia.Faʻafetai i le televave o atinaʻe o faʻasalalauga faʻasalalau, o loʻo faʻateleina loli mamafa a Saina ma felauaiga faʻatautaia i le 2019, faʻatasi ai ma le maualuga o le maketi i le 72%.

 

O le gaosiga o loli mamafa a Saina na ausia le 1.193 miliona iunite i le 2019, i luga ole 7.2 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, e tusa ai ma le China Association of Automobile Manufacturers.E le gata i lea, o le faʻatauga o maketi mamafa i Saina o loʻo faʻaauau pea ona faʻatumauina le tulaga o le tuputupu aʻe ona o le aʻafiaga o le pulea lelei, le faʻaumatiaina o taavale tuai, le tuputupu aʻe o atinaʻe tetele ma le faʻaleleia o le VI ma isi mea.

 

E taua le matauina o Foton Motor, i le avea ai ma faauluuluga o pisinisi taavale faapisinisi a Saina, o ana tupe maua ma tupe maua na sili ona faamanuiaina mai le tuputupu ae o le faatauina atu o taavale faapisinisi.E tusa ai ma faʻamatalaga tau tupe a Foton Motor i le afa muamua o le 2020, o tupe maua faʻagaioiga a Foton Motor na oʻo atu i le 27.215 piliona yuan, ma o le tupe mama e maua i tagata e umia sea o le kamupani lisiina o le 179 miliona yuan.Faatasi ai ma i latou, 320,000 taavale na faʻatau atu, o loʻo nofoia le 13.3% o le maketi faʻatusatusa i taavale faʻatau.E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, na faʻatau atu e le afi Foton 62,195 taʻavale o faʻataʻitaʻiga eseese ia Novema, faʻatasi ai ma le 78.22% faʻateleina i le maketi o taavale mamafa.


Taimi meli: Aukuso-02-2021